Startsite » Impressum

Aanbieder


OOL International LLC                                                              

Registered No.: 45-3786754
1355 Angle Tarn
West Dundee
IL 60118
USA

eMail: info@origin-of-life.eu                                                             

Internet: http://www.origin-of-life.eu                                                  

inhaltlich Verantwortlicher gemäß § 6 MDStV: OOL International LLC.

Diverse Fotos von Photocase

 

Aansprakelijkheid:
Ondanks zorgvuldige inhoudelijke controle, zijn we niet aansprakelijk voor de inhoud van externe links. Voor de inhoud van deze sites is uitsluitend de feitelijke eigenaar verantwoordelijk.

Schending van eigendom- of auteursrecht:
In geval van betwistingen over auteursrecht of domeinnaam, respectievelijk inbreuken tegen de geldende wet op het systeem van dienstbetoon op afstand, vragen we u ons op voorhand en tijdig te contacteren, om zo onnodige rechtsgedingen en kosten te vermijden. De kostennota van een gerechtelijke aanmaning zonder een voorafgaand contact, wordt in het licht van de verplichting tot schadevermindering als ongegrond afgewezen. Onrechtmatige aanmaningen en/of nalatigheidsverklaringen worden onmiddellijk met een negatieve eis tot verificatie beantwoord.

Uitgever
© Copyright 2004 - 2008, www.origin-of-life.nl
Zonder schriftelijke goedkeuring is het niet toegelaten inhouden, afbeeldingen of bestanden voor eigen gebruik aan te wenden. Directe links naar onze website zijn zonder onze toelating ten strengste verboden! Alle merknamen zijn eigendom van de producent, respectievelijk de uitgever.


Terug